Ουρολογία

Η κλινική μας ειδικεύεται στην φροντίδα του ουρολογικού ασθενούς.

Εάν έχετε ένα ουρολογικό πρόβλημα κάντε ένα ραντεβού μαζί μας και θα δείτε πώς μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα σας.
Είτε είναι ένα γενικό πρόβλημα ανδρικής υγείας, είτε ειδικά θέματα τα οποία αφορούν προληπτική θεραπεία, να είστε σίγουροι ότι είμαστε εστιασμένοι σε αυτό.
Ο ουρολόγος μας είναι επίσημα μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας FEBU, το οποίο μας επιτρέπει να έχουμε εκτός από τις βασικές ουρολογικές κλινικές εξετάσεις όπως η εκτίμηση και η θεραπεία από καλοήθη υπερτροφία προστάτου, στυτική δυσλειτουργία, συμπτώματα κατώτερου ουροποιητικού, σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες και φυσικά έναν τακτικό έλεγχο της καλής υγείας του προστάτη.
Ο φυσικός  μεταβολισμός της τεστοστερόνης έχει σαν αποτέλεσμα την παραγωγή δύο πρωτογενών μεταβολιτών, της διυδροτεστοστερόνης και της οιστραδιόλης. Αυξημένα επίπεδα DHT μπορεί να προκαλέσουν καλοήθη υπερτροφία του προστάτη, αυξημένη λιπαρότητα του δέρματος και ακμή, καθώς επίσης και μια ανδρικού τύπου αλωπεκία.
Ο ουρολόγος μας μπορεί ακόμα να σας συμβουλεύσει και να εκτιμήσει πιο σοβαρές ουρολογικές καταστάσεις και διαδικασίες και μπορεί να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε επεμβατική θεραπεία. Σημειώνουμε δε ότι ο κος Ανδρίτσος είναι ειδικευμένος στην ρομποτική θεραπεία παθήσεων του ουροποιητικού, που είναι μια minimally invasive θεραπεία.

 

 

 
 
Chat Now!
Loading...