Διαδικασία Γιά Την Διευκρίνιση Των Επιπέδων Τεστοστερόνης

Πριν να ξεκινήσει οποιαδήποτε θεραπεία, ένας πλήρης εργαστηριακός έλεγχος πρέπει να γίνει. Τα αποτελέσματα από αυτά τα τεστ, μαζί με τα δικά μας ευρήματα κατά την πρώτη συνάντηση που θα έχετε μαζί μας, θα προσδιορίσουν τις ανάγκες σας για την όποια ορμονική παρέμβαση.
Οι ιατροί μας θα συζητήσουν μαζί σας τα συμπτώματα, την καταλληλότητά σας για αναπλήρωση τεστοστερόνης  και φυσικά τα ρίσκα και τα οφέλη από αυτή την θεραπεία. Εάν τα αποτελέσματα δείξουν ότι έχετε χαμηλή τεστοστερόνη και συμφωνήσετε να προχωρήσουμε με την θεραπεία,  το επόμενο βήμα θα είναι να διαλέξουμε τα απόλυτα σωστά φαρμακευτικά και αποδεκτά από τον Ε.Ο.Φ. φάρμακα για την αποκατάσταση της τεστοστερόνης, τα οποία είναι απολύτως κατάλληλα για εσάς. Το σχέδιο της θεραπείας που θα έχουμε, θα είναι απόλυτα «κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας». Ενώ αναγνωρίζουμε ότι οι άνδρες πιο εύκολα ανταποκρίνονται στις ενδομυϊκές θεραπείες, κάποιοι ασθενείς δεν είναι υποψήφιοι για την παραδοσιακή αναπλήρωση τεστοστερόνης και μπορεί να παίρνουν μεγαλύτερο όφελος με τοπική θεραπεία ή με άλλες ενδιαφέρουσες θεραπείες.
Η συνολική σας υγεία είναι σημαντική για εσάς και ο χρόνος σας είναι το ίδιο σημαντικός.
Από την στιγμή που θα ξεκινήσει η θεραπεία θα χρησιμοποιήσουμε περιοδικούς ελέγχους, για να είμαστε καθόλα  βέβαιοι ότι σας κρατάμε στα ιδανικά επίπεδα και θα έχουμε ελαχιστοποιήσει ή ακόμα και εξαφανίσει οποιαδήποτε παρενέργεια.
Εφόσον γίνεται με τον σωστό τρόπο και για τους σωστούς λόγους και για τον σωστό ασθενή, η θεραπεία τεστοστερόνης είναι ασφαλής, αποτελεσματική και μπορεί να αλλάξει όλη σας την ζωή.
Εάν δεν είστε σίγουρος για τα συμπτώματα και θα θέλατε οποιαδήποτε βοήθεια σε αυτό, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή να μας στείλετε ένα μήνυμα με την ερώτηση σας αυτή στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας
Εάν νομίζετε ότι η χαμηλή τεστοστερόνη θα μειώσει την ποιότητα της ζωής σας, τότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως. Έχουμε την απάντηση στην χαμηλή τεστοστερόνη, την οποία θα θέλατε να έχετε εδώ και καιρό.

 

 
 
Chat Now!
Loading...